Gungan Byske – möbel för modernt liv

Aktivitetsbaserade miljöer kommer med flera vinster, att leva och arbeta i mer flexibla och personligt inredda rum skapar trivsel och välmående på individnivå som i sin tur skapar förutsättningar för god hälsa och höjd livskvalitet.

De mest attraktiva och kreativa kontoren i världen som exempelvis Google och North Kingdom har länge använt aktivitetsbaserade lösningar och design för att skapa trivsel och inspirera till storverk i sina kontorsmiljöer.

Nu kommer även aktivitetsbaserade bostäder för medvetna familjer.

Gungan Byske

Gungan Byske tillverkas i Västerbotten. Materialen består av ek som sågas till av Lappvattnets snickeri i en liten ort utanför Skellefteå. Sitsen är stoppad med 100% ull som hålls på plats av ett tunt fint Sattajärvi renskinn. Den flätade sitsen har näverkonten som Västerbottningar plockade hjortron i på myrarna förr i tiden som förebild och därav finns ett fint hjortron avbildat i lädret. Det kraftiga helt ofärgade nötlädret i Byske monteras för hand i ett skomakeri och är ett naturgarvat skinn från Tärnsjö garveri. Repen är i lätt doftande hampa. Varje gunga är numrerad och tillverkningen sker i begränsad upplaga.

Fakta Gungan Byske

 

Mått: 55 cm x 20 cm

Rekommenderad höjd över golv: ca 55 cm

Varje gunga levereras med krokar för upphängning.

Monterings­instruktioner

Tidlös skandinavisk exklusiv design för din lekfulla sida

Design för människor, oavsett ålder, för familjer som vill leva ett aktivt liv. Gemenskap och kvalitativ tid tillsammans går som en röd tråd i skapandet av en lycklig tillvaro. Tid tillsammans med dem som är betydelsefulla för dig.