Möbel för modernt liv

Aktivitetsbaserade miljöer kommer med flera vinster, att arbeta och leva i mer flexibla och personligt inredda rum skapar trivsel och välmående på individnivå som i sin tur skapar förutsättningar för god hälsa och höjd livskvalitet.
De mest attraktiva och kreativa kontoren i världen som exempelvis Google och North Kingdom har länge använt aktivitetsbaserade lösningar och design för att skapa trivsel och inspirera till storverk i sina kontorsmiljöer. Nu kommer även aktivitetsbaserade bostäder för medvetna familjer.

Byske

Byske

Gungan Byske tillverkas i Västerbotten. Materialen består av ek som sågas till av Lappvattnets snickeri i en liten ort utanför Skellefteå. Sitsen är stoppad med 100% ull som hålls på plats av ett tunt fint Sattajärvi renskinn. Den flätade sitsen har näverkonten som Västerbottningar plockade hjortron i på myrarna förr i tiden som förebild och därav finns ett fint hjortron avbildat i lädret. Det kraftiga helt ofärgade nötlädret i Byske monteras för hand i ett skomakeri och är ett naturgarvat skinn från Tärnsjö garveri. Repen är i lätt doftande hampa och måttbeställs efter önskad längd. Varje gunga är numrerad och tillverkningen sker i begränsad upplaga.
Mått 55 cm x20 cm
Rekommenderad höjd över golv ca 55 cm
Varje gunga levereras med krokar för upphängning.

Byske gunga för offentliga miljöer

Inomhus gunga av högsta kvalitet på material och design för företag som förstår kraften i att uppmuntra till kreativitet och lekfullhet på arbetsplatsen

Byske tidlös design för att återfå fokus