Metoder och hantverk från ”förr” precis som på morfars tid.

Allting har en början. För oss börjar det med en älskad morfar som med ålder och erfarenhet i bagaget slår fast att allting till slut handlar om människor, om hållbarhet. Han säger att det är vår skyldighet att skapa utrymme för gott liv; för oss själva och våra medmänniskor, för vår familj och våra vänner, i våra hem men också på våra arbetsplatser. Det är där, på kontoren och i det offentliga rummet som vår gunga för inomhusbruk är skapad för att göra gott för människor. Den finns för den som behöver inspiration, fart, vila eller bara få vara ifred en stund. I en gunga hämtar man kraft, fångar tankar eller låter dem flyga.
Men det är också en fanfar för hantverket, långt från massproduktion och slit och släng. Fokus ligger på hållbarhet i produktion och material likaväl som design.

Morfar

Gunga med handlätad sits i mörkfärgat garvat nötläder av högsta kvalitet från Tärnsjö garveri. Träsitsen är tillverkad av vackraste björkträ med sin karakteristiska blonda struktur som står sig elegant mot den lätt doftade hampan i repen. Produkten har ett europeisk designskydd. Längd 55 cm , bredd 20 cm.Längd på rep måttanpassas efter kund och rekommenderad höjd över golv är ca 55 cm.
Levereras med krokar för upphängning och varje exemplar är numrerad och tillverkas i begränsad upplaga

Morfar

Tid för reflektion och återhämtning

Morfar

Design av kontorsmiljö signalerar om ambitionsnivå. Idag jobbar de flesta företag med design som ett verktyg att sporra sina anställda att utvecklas, vara innovativa och skapa utrymme för nytänkande men kraven är också höga på val av material, hållbarhet och stil. Klassisk design står sig framför trendiga färgsättningar och kortsiktiga lösningar.