Vi är en liten exklusiv designstudio up north i vackra Sverige. Det tidlösa, sakrala skandinaviska formspråket finns i våra gener. Vi lever och andas design i sin renaste form. Vi lever nära storslagen natur som är ren och orörd vilket gör att hållbarhet och ansvarsfulla material och processer till en självklar och viktig del av vårt livsarv.

Här är luften ren och klar, vattnet som rinner ned i våra fjälldalar är isande kallt och klart som kristall och går att dricka direkt från naturen och så vill vi fortsätta ha det, därför arbetar vi i vår tillverkning med material och tillverkning som är skonsam mot miljön och människan.

Exklusiva råvaror från våra vänner

Tärnsjö garveri

Tärnsjö garveri är ett familjeföretag som har funnits i häpnadsväckande 140 år. Vi är stolta att vara del av deras fantastiska kunnande om allt som har med läder att göra, och de tillverkar ett av världens mest exklusiva skinn.

Tärnsjö garveri är ett av bara 5% av världens skinnberedare som arbetar med giftfri beredning av skinn.

I Tärnsjös processer behandlas och garvas skinnen vegetabiliskt vilket innebär beredning med bark från träd, helt naturligt, för att företaget tar ansvar för hänsyn till miljön.

Skråmträsk sko

I en liten ort vid kusten i länet Västerbotten flätas, buntas och monteras gungornas sitsar för hand av ett unikt företag som har egen tillverkning av handgjorda läderskor. Exklusivitet at its best, småskaligt och ett riktigt coolt företag som vi är glada att arbeta med.

Kågströms repslageri

Som en del av vårt ekologiska ansvar använder vi rep av hampa som monteras så vackert för hand av ett litet unikt repslageri. Hampa är en kulturväxt som tvinnats samman till slitstaka rep enligt samma metod i tusentals år. Hampan är helt och hållet en naturprodukt som skapar vackra lätt doftande rep.

Lappvattnet snickeri

Lappvattnet snickeri är ett exempel på det bästa av de bästa inom sin genre, skräddarsytt kundanpassat snickeri med de bäst material inom trä. De tillverkar skräddarsydda exklusiva miljöer som Grand Hôtel i Stockholm och de tillverkar tidlösa vackra gungor för att nämna något.