Gungan Morfar

Metoder och hantverk från förr – precis som på morfars tid

Allting har en början. För oss börjar det med en älskad morfar som med ålder och erfarenhet i bagaget slår fast att allting till slut handlar om människor, om hållbarhet.

Han säger att det är vår skyldighet att skapa utrymme för gott liv – för oss själva och våra medmänniskor, för vår familj och våra vänner, i våra hem men också på våra arbetsplatser. Det är där, på kontoren och i det offentliga rummet som vår gunga för inomhusbruk är skapad för att göra gott för människor. Den finns för den som behöver inspiration, fart, vila eller bara få vara ifred en stund. I en gunga hämtar man kraft, fångar tankar eller låter dem flyga.

Men det är också en fanfar för hantverket, långt från massproduktion och slit och släng. Fokus ligger på hållbarhet i produktion och material likaväl som design.

Gungan Morfar

Gunga med handflätad sits i mörkfärgat garvat nötläder av högsta kvalitet från Tärnsjö garveri. Träsitsen är tillverkad av vackraste björkträ med sin karakteristiska blonda struktur som står sig elegant mot den lätt doftade hampan i repen.

Produkten har ett europeisk designskydd.

Fakta Gungan Morfar

Mått: 55 cm x 20 cm

Rekommenderad höjd över golv: ca 55 cm

Längd på rep måttanpassas efter kund.

Varje gunga levereras med krokar för upphängning.

Varje exemplar är numrerad och tillverkas i begränsad upplaga.

Monterings­instruktioner

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3644″ img_size=”medium” onclick=”link_image” css=”.vc_custom_1516364576657{margin-top: 0px !important;margin-right: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;margin-left: 50px !important;padding-top: 0px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ reveal_effect=”fadeIn” reveal_duration=”1″][vc_single_image image=”34″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1426246390316{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″ reveal_effect=”fadeIn” reveal_duration=”1″][vc_single_image image=”38″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ reveal_effect=”fadeIn” reveal_duration=”1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1516581041906{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”]

Skandinavisk design för dina viktigaste möten

Det centrala i våra liv är möten med andra människor. Design och miljö speglar vem vi vill vara. Vad som är viktigt för dig. Skandinavisk design för dina viktigaste möten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]